Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Προβλημα Ιντερνετ Vodafone, Cosmote Vodafone Wind Egine To Megalo Test Ayth Exei To Pio Grhgoro Internet Xristika Gr - Χωρίς internet χιλιάδες χρήστες λόγω του dns;

Προβλημα Ιντερνετ Vodafone, Cosmote Vodafone Wind Egine To Megalo Test Ayth Exei To Pio Grhgoro Internet Xristika Gr - Χωρίς internet χιλιάδες χρήστες λόγω του dns;. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Παιδια ι βοντα εχει ενα προγραμμα με 3.50 ευρω 30mb ιντερνετ!σε ωρες ποσο περιπου ειναι?μπορουμε στο περιπου να πουμε η οχι? Πρόβλημα στο δίκτυό τους αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Ειμαι φοιτητης στην κοζανη και αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ.

Αυτό επρεπε να εχει γινει απο χθεσ, οχι σημερα, πριν 10. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν ίντερνετ, με το πρόβλημα να έχει «εξαπλωθεί. Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Παρουσιάζει 7549 άρθρα σχετικά με: Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στο διαδίκτυο σε όλη τη χώρα από το μεσημέρι της τετάρτης.

1
1 from
Σημαντικά προβλήματα, παρατηρούνται όπως όλα δείχνουν στην σταθερή τηλεφωνία/internet της vodafone όπως διαβάζουμε σε διάφορα σχόλια στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Χρήστες της vodafone στο twitter αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ σε επικοινωνία του news. Προβλήματα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας αλλά και στο internet! Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Τα apn είναι των 3 ελληνικών εταιρειών (cosmote, vodafone, wind) ( άσχετο : Κατά €2,62 στα:vodafone ελεύθερα 20,vodafone ελεύθερα 25,vodafone ελεύθερα 50,vodafone ελεύθερα 60,vodafone family red 1 (1o μέλος),vodafone red 1,vodafone red 1 old,vodafone red pass 1,vodafone red pass 2,vodafone οικονομικό. Οι πελάτες της γνωστής τηλεφωνικής εταιρείας αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τόσο με την τηλεφωνική γραμμή όσο και με την σύνδεση στο. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν ίντερνετ, με το πρόβλημα να έχει «εξαπλωθεί.

Προβλήματα στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας αλλά και στο internet!

Ο οτε ειχε απεργια μεχρι 12 ιανουαριου. Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Περασε μια εβδομαδα καi δεν εγινε τιποτα απο. 1) εχει γινει κακως μια ενεργοποιηση χωρις να εχω λαβει τον απαραιτητο εξοπλισμο. Ανακάλυψε ολοκληρωμένες λύσεις τηλεόρασης, internet, σταθερής και κινητής στο vodafone.gr. «σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο μας. Όπως αναφέρει επισήμως η vodafone, για δηλώσεις «μη ικανοποιητικής εμπειρίας» ομιλίας θα. Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται στο διαδίκτυο σε όλη τη χώρα από το μεσημέρι της τετάρτης. Σημαντικά προβλήματα, παρατηρούνται όπως όλα δείχνουν στην σταθερή τηλεφωνία/internet της vodafone όπως διαβάζουμε σε διάφορα σχόλια στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Παρουσιάζει 7549 άρθρα σχετικά με: Από το απόγευμα της τετάρτης πολλοί συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπιζαν μεγάλο. Πιο συγκεκριμένα, οι συνδρομητές σταθερής και κινητής τηλεφωνίας δεν έχουν ίντερνετ, με το πρόβλημα να έχει «εξαπλωθεί.

Αντιμεωπίζω ενα προβλημα με τη συνδεση ιντερνετ του 3g μου.ενω μπορω να μπω κανονικα στο ιντερνετ μεσω wifi θελω να. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και προτροπή του 13830, πήγα στο κοντινό κατάστημα vodafone για να αλλάξω τα στοιχεία της διεύθυνσης μου. Με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης να δίνει οδηγίες χρήσης του internet στη διάρκεια του lockdown, φαίνεται πως αρκετοί έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ στην περιοχή τους.από το πρωί σε αρκετές σελίδες στο facebook βλέπουμε. Να ξαναγραψω λοιπον αλλη μια φορα γιατι υπαρχει προβλημα(που για σενα δεν ειναι σημαντικο,αφου εχω ιντερνετ). To πακετο ηταν ιντερνετ εως 24mbps , σταθερο τηλεφωνο , κινητο , nova sports.

Hjdyvu6ocuuabm
Hjdyvu6ocuuabm from nb.bbend.net
Από το απόγευμα της τετάρτης πολλοί συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπιζαν μεγάλο. «για προσωρινό πρόβλημα με το 4g το οποίο αποκαθίσταται» κάνει λόγο η vodafone, σχετικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν παράπονα πελατών της vodafone για προβλήματα στο internet και γενικότερα στο δίκτυο της εταιρείας. «σας ενημερώνουμε ότι λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο μας. Ο οτε ειχε απεργια μεχρι 12 ιανουαριου. 1) εχει γινει κακως μια ενεργοποιηση χωρις να εχω λαβει τον απαραιτητο εξοπλισμο. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Χρήστες της vodafone στο twitter αναφέρουν πως δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ σε επικοινωνία του news.

Περασε μια εβδομαδα καi δεν εγινε τιποτα απο.

Ο οτε ειχε απεργια μεχρι 12 ιανουαριου. Προβλήματα φαίνεται να έχει το δίκτυο της vodafone σε όλη την ελλάδα από τις 20:30 περίπου και μετά, το βράδυ της δευτέρας, με το δίκτυο της σταθερής, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν και προβλήματα με τη σύνδεσή τους στο internet. Το απόγευμα της τετάρτης, υπάρχουν αναφορές για προβλήματα συνδεσιμότητας των συνδρομητών της εταιρείας vodafone. Από το απόγευμα της τετάρτης πολλοί συνδρομητές της εταιρείας αντιμετώπιζαν μεγάλο. Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις internet στο κινητό σου Σημαντικά προβλήματα, παρατηρούνται όπως όλα δείχνουν στην σταθερή τηλεφωνία/internet της vodafone όπως διαβάζουμε σε διάφορα σχόλια στην επίσημη σελίδα της στο facebook. Κατά €2,62 στα:vodafone ελεύθερα 20,vodafone ελεύθερα 25,vodafone ελεύθερα 50,vodafone ελεύθερα 60,vodafone family red 1 (1o μέλος),vodafone red 1,vodafone red 1 old,vodafone red pass 1,vodafone red pass 2,vodafone οικονομικό. Αυτό επρεπε να εχει γινει απο χθεσ, οχι σημερα, πριν 10. Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης να δίνει οδηγίες χρήσης του internet στη διάρκεια του lockdown, φαίνεται πως αρκετοί έχουν πρόβλημα με το ίντερνετ στην περιοχή τους.από το πρωί σε αρκετές σελίδες στο facebook βλέπουμε. Τι restart στο router, τι reboot, για να ερθετε να μας πειτε οτι ειναι δικο σας προβλημα; Με την ελληνική rom του φόρουμ μας , μόλις έβαλα τη κάρτα sim στο mi3w , τα πήρε όλα αυτόματα , πριν λίγες ημέρες έβαλα sim της cosmote και πάλι. «για προσωρινό πρόβλημα με το 4g το οποίο αποκαθίσταται» κάνει λόγο η vodafone, σχετικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της.

Με την ελληνική rom του φόρουμ μας , μόλις έβαλα τη κάρτα sim στο mi3w , τα πήρε όλα αυτόματα , πριν λίγες ημέρες έβαλα sim της cosmote και πάλι. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Δυστυχως το ιντερνετ δεν ειναι δικο μου αλλα του ιδιοκτητη που μενει 5. Όπως αναφέρει επισήμως η vodafone, για δηλώσεις «μη ικανοποιητικής εμπειρίας» ομιλίας θα. Ειμαι φοιτητης στην κοζανη και αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ.

Vodafone Adynath H Prosbash Sto Internet Gia Toys Syndromhtes E3aitias Texnikwn Problhmatwn Vodafone Insomnia Gr
Vodafone Adynath H Prosbash Sto Internet Gia Toys Syndromhtes E3aitias Texnikwn Problhmatwn Vodafone Insomnia Gr from cdn-bb-eu1.insomnia.gr
Παρουσιάζει 7549 άρθρα σχετικά με: Ειμαι φοιτητης στην κοζανη και αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ. Σε πολλές περιοχές όπως μας ενημερώνουν δεν λειτουργούν τα. Τα apn είναι των 3 ελληνικών εταιρειών (cosmote, vodafone, wind) ( άσχετο : Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Vodafone mobile connect, απαιτούνται τα παρακάτω: Δυστυχως το ιντερνετ δεν ειναι δικο μου αλλα του ιδιοκτητη που μενει 5. Με ένα μήνυμα στους συνδρομητές της η vodafone ενημερώνει ότι προσπαθούν να επιλύσουν το πρόβλημα που έχουν χιλιάδες χρήστες την τελευταία ώρα.

Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα.

Αυτό επρεπε να εχει γινει απο χθεσ, οχι σημερα, πριν 10. «για προσωρινό πρόβλημα με το 4g το οποίο αποκαθίσταται» κάνει λόγο η vodafone, σχετικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της. Ειμαι φοιτητης στην κοζανη και αντιμετωπιζω προβλημα με το ιντερνετ. Ανακάλυψε ολοκληρωμένες λύσεις τηλεόρασης, internet, σταθερής και κινητής στο vodafone.gr. Με την ελληνική rom του φόρουμ μας , μόλις έβαλα τη κάρτα sim στο mi3w , τα πήρε όλα αυτόματα , πριν λίγες ημέρες έβαλα sim της cosmote και πάλι. Δες εδώ πως μπορείς να φτιάξεις τις ρυθμίσεις internet στο κινητό σου Έπεσε το δίκτυο της vodafone. Η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα. Το speedtest φιλοξενείται σε ελληνικό data center απο την hostmein και είναι συμβατό με όλους τους παροχους internet στην ελλάδα (cosmote, cyta, forthnet nova, inalan, vodafone, wind κα) και συνδέσεις (adsl, vdsl, pstn, fiber), αλλά δεν μπορεί. Όπως αναφέρει επισήμως η vodafone, για δηλώσεις «μη ικανοποιητικής εμπειρίας» ομιλίας θα. Προβλήματα σύνδεσης στο ιντερνετ αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές της vodafone. Σοβαρά προβλήματα στην πρόσβαση κυρίως στο ίντερνετ και αλλά και στο δίκτυο τηλεφωνίας έχει η vodafone. Βασίλης κουρής τη μια εχω ιντερνετ την αλλη οχι, απο χθες!